Bespaar tot 40%

Snel de beste vakman gevonden.

Bespaar tot 40%

Direct een offerte

Serre aanbouw met schuifpui

Alle informatie over een serre aanbouw met schuifpui.

Een serre aanbouw met schuifpui is erg populair als je je woning wilt uitbouwen zonder hele grote, uitgebreide verbouwingen. Een serre is relatief gezien makkelijk te plaatsen zonder al te veel gedoe. Door ook nog een schuifpui te nemen, ziet je woning er direct een stuk ruimtelijker en moderner uit.

Voordelen van een serre aanbouw met schuifpui

Het is natuurlijk belangrijk om de voordelen van een serre aanbouw op een rij te zetten. Allereerst zorgt het ervoor dat je direct een stuk meer ruimte hebt in huis. Daarnaast, als je kiest voor een glazen wand of zelfs een glazen plafond, heeft het een licht en ruimtelijk effect. Omdat je de ruimte optimaal benut en meer ruimte binnen hebt, zal je woning ook nog een stuk meer waard worden. Maar nog veel belangrijker: je kunt zelf genieten van de extra ruimte binnen. Overigens is dit gelijk een goed moment om te kiezen voor duurzame materialen waardoor je woning beter isoleert en duurzamer wordt.

Serre aanbouw met schuifpui

Serre aanbouw met schuifpui of openslaande deuren

Wil je een serre laten plaatsen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een aanbouw met schuifpui, maar ook voor openslaande deuren. Hier zul je van tevoren goed over na moeten denken. Wanneer je de ruimte maximaal wil benutten, is een schuifpui een goede keuze. Maar openslaande deuren zijn vaak weer een stukje goedkoper. Daarnaast is het ook een persoonlijke voorkeur: de ene persoon heeft liever openslaande deuren en de ander liever een schuifpui.

Welke materialen zijn er voor een serre aanbouw met schuifpui?

Ook zul je nu moeten nadenken over de materialen. Over het algemeen zien we dat er voor een serre kunststof of aluminium wordt gebruikt. Maar ook zijn er mogelijkheden waarbij je kunt kiezen voor hout. Kunststof is vaak de goedkoopste optie, echter is het kwalitatief nog steeds erg goed, het is namelijk duurzaam en onderhoudsvrij. Wanneer je een hele grote schuifpui wilt laten plaatsen, is het in sommige gevallen beter om te kiezen voor aluminium; dit materiaal is namelijk een stuk sterker.

Via Vakma.nl

Tot 40% goedkoper

Gratis offertes vergelijken

Onafhankelijk advies

Snel een vakman gevonden

Zelf zoeken

Hogere tarieven

Geen zekerheid

Duurt langer

Minder betrouwbaar

Wat kost een serre aanbouw met schuifpui?

Hoe zit het met de kosten voor een serre aanbouw met schuifpui? Dat is natuurlijk een vraag die je van tevoren wilt stellen. Omdat er zoveel mogelijk is qua afwerking, materiaal en het formaat van je serre, is het lastig om hier een precies antwoord op te geven. Echter kunnen we wel een richtlijn geven. Kies je voor een kleine serre, dan zullen de kosten waarschijnlijk ergens rond de €10.000 liggen. Maar wanneer je kiest voor een hele grote serre met hoogwaardige afwerking, liggen de kosten eerder rond de €30.000.

Hoe zit het met de regels en vergunningen?

Het is belangrijk om van tevoren de regels met betrekking tot vergunningen te checken. In sommige gevallen is het namelijk wel nodig om een vergunning aan te vragen voor je serre, maar in andere gevallen niet. Dit heeft onder andere te maken met hoe ver je mag uitbouwen. Zorg er daarom voor dat je altijd goed checkt of het in jouw geval nodig is om een vergunning aan te vragen of niet. Een specialist kan je hierover adviseren.

Leuke en inspirerende voorbeelden (glazen wanden & daken)

Er is natuurlijk van alles mogelijk, van de materialen tot de afwerking en de kleur van je nieuwe serre. Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder een aantal inspirerende voorbeelden in de afbeelding.

Inspiratie serre aanbouw met schuifpui

Offerte aanvragen voor een serre aanbouw met schuifpui

Wil je graag exact weten wat de kosten zullen zijn voor jouw serre aanbouw met schuifpui, dan is het slim om een offerte aan te vragen. Wij zorgen ervoor dat je in contact gebracht wordt met de beste specialist. Zo heb je direct duidelijkheid over de kosten voor je nieuwe serre en weet je wat je kunt verwachten.

Offerte aanvragen via Vakma

Tot 40% goedkoper

Gratis offertes vergelijken

Onafhankelijk advies

Snel een vakman gevonden