Bespaar tot 40%

Snel de beste vakman gevonden.

Bespaar tot 40%

Direct een offerte

Kosten schuifpui 3 meter inclusief montage

Dit zijn de kosten voor een schuifpui van 3 meter inclusief montage.

Je bent op zoek naar een mooie schuifpui, maar je wil graag een antwoord de vraag wat zijn de kosten van een schuifpui 3 meter inclusief montage? Dit hangt uiteraard van of je een kunststof schuifpui wil of een aluminium schuifpui. In dit artikel leggen we je meer uit over de mogelijkheden en de kosten. Er bestaan namelijk verschillende schuifpuien en daar horen verschillende schuifpui prijzen bij.

Wat voor schuifpui wordt het?

Een nieuwe schuifpui plaatsen, wat kost het? Een goede vraag en logisch dat je dat vooraf wil weten. Maar je moet dan ook weten wat voor schuifpui je wil, een houten schuifpui misschien? Een met openslaande deuren? Een 4 delige schuifpui? Dubbel glas? Er is veel om over na te denken en het advies is ook om die tijd te nemen.

Kosten schuifpui 3 meter inclusief montage

Waarom een schuifpui van 3 meter inclusief montage kopen?

Door te kiezen voor een nieuwe schuifpui, ziet je woning er ineens heel anders uit. Een groot voordeel voor jou is dat je meer zicht hebt op je tuin. Schuifpuien zijn tegenwoordig erg modern en verhogen ook de waarde van je woning.

Wat kost een schuifpui 3 meter?

Om je een beeld te geven over wat schuifpuien je gemiddeld kosten, hebben we wat extra informatie. Per vierkante meter kost een schuifpui ongeveer 1200 euro. Als je denkt aan een houten schuifpui van 3 meter dan kun je denken aan rond de 8000 euro. Dit is dan wel inclusief BTW, materialen en montage. Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs:

  • De prijs wordt ook bepaald door de glassoort, enkel of dubbel glas?
  • Hoeveel schuifdelen worden het? Als je voor 2 delen gaat is dat goedkoper dan wanneer je voor 3 of 4 delen gaat.
  • Hoe luxe moet de schuifpui zijn? Welke handgrepen bijvoorbeeld? Investeer je extra in beveiliging?
  • Welke materiaalsoort kies je? Hout, kunststof of aluminium?
Via Vakma.nl

Tot 40% goedkoper

Gratis offertes vergelijken

Onafhankelijk advies

Snel een vakman gevonden

Zelf zoeken

Hogere tarieven

Geen zekerheid

Duurt langer

Minder betrouwbaar

Verschillende soorten schuifpuien

Wat voor type schuifpui spreekt jou aan? Er zijn verschillende materialen mogelijk. Als je voor een 3 delige schuifpui gaat, is het goed om je te verdiepen in de materiaalsoorten met een lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar het moet natuurlijk wel bij je woning passen. Kunststof schuifpuien zijn erg gewild, maar wat zijn dan de voordelen voor jou in vergelijking met andere materiaalsoorten? Je leest het hieronder allemaal en je keuze heeft invloed op de totale schuifpui kosten.

Aluminium schuifpui van 3 meter inclusief montage

Als de voorkeur uitgaat naar een aluminium schuifpui, dan kies je direct voor veel voordelen, maar het is wel een dure materiaalsoort. Het is in ieder geval wel onderhoudsarm, het is erg sterk en licht van gewicht. De uitstraling is modern en robuust, maar toch ook luxe.

Kunststof schuifpui van 3 meter inclusief montage

Het voordeel van een kunststof schuifpui is dat het erg veelzijdig is. Je hebt de keuze uit veel kleuren en het is ook onderhoudsvriendelijk. Dankzij de goede isolatie draagt het bij aan een fijn leefklimaat in je woning. Het maximale haal je eruit als je ook voor HR++ glas kiest.

Houten schuifpui van 3 meter inclusief montage

Een houten schuifpui vinden veel mensen erg mooi, mede dankzij de natuurlijke uitstraling. Het gemak van hout is dat je het eenvoudig kunt (laten) bewerken. Je moet er wel rekening mee houden dat je het goed moet onderhouden.

Offerte aanvragen via Vakma

Tot 40% goedkoper

Gratis offertes vergelijken

Onafhankelijk advies

Snel een vakman gevonden